Tools

joomla-bg.net

Разработки за Джумла!

Новини

Новини, свързани с услугите предлагани от нас.

Директни картови разплащания чрез VirtueMart и ЦКБ

ЦКБ и VirtueMartРазработката е наша заедно с Иван Хараланов от Централна Кооперативна Банка. Иван успя да засегне тематиката още по време на Джумла! ден България, а сега разработката е факт.

 

Какво представлява услугата?

  • Ако изграждате магазин, в който онлайн разплащанията са ключов момент, услугата Ви дава възможност да получавате средствата по банков път, без да минавате през посредник.
  • Основното предимство на услугата е, че услугата работи с карти издадени от която и да е банка (българска или чуждестранна), която се поддържа от Борика.
  • За крайния потребител, не са необходими регистрации в ePay.bg, Paypal и подобни.
  • Работи с дебитни и кредитни карти, които се поддържат от Борика.

Какво е необходимо да направите?

  • Трябва да имате фирмена сметка в Централна Кооперативна Банка. Отваря се безплатно, след което трябва да си откриете виртуален ПОС терминал, повече информация в PDF файла в пакета.
  • Да конфигурирате новият метод за разплащане във VirtueMart.

Повече инструкции за конфигурацията са налични в пакета за сваляне.

Нашите препоръки:

  • Ако изграждате сериозен онлайн магазин, Ви препоръчваме интеграцията на разплащанията да бъде изготвена от професионалист. В случая може да се каже, че едва ли някой е по-добре подготвен от нашия екип Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .
  • Ако Ви трябва цялостно изграждане на онлайн магазин, можете да се обърнете също към нас.
  • В момента, интерфейсът на Борика е на български, но при желание може да бъде контролиран от текущия език на Джумла! или да бъде по подразбиране на английски.

Интеграцията е напълно безплатна, може да бъде свалена оттук:

Файла:
Разплащане с дебитни и кредитни карти за VirtueMart 1.1.Х чрез BORIKA Версия:1.0

{jcomments off}

В пакета има описание за инсталиране.

Нашият екип предлага платена помощ при инсталиране и внедряване на този и други методи за разплащане, както и изграждане на цялостни електронни магазини със система, която е най-подходяща в конкретния случай.

Лиценз GNU/GPL Автор Апостол Райков Дата 2012-02-05 Език  Multilanguage Платформа  Joomla 1.5 Размер 527.19 KB Изтегляне 1116
(включва и инструкциите).

Нов сайт за хостинг

Пуснахме нов сайт за предлагане на хостинг - http://www.bghost.eu . Настоящия сайт и форумът ще продължат да функционират.

Причината за пускане на новия сайт се крие най-вече във факта, че информацията тук, както и във форума не е актуална за новия контролен панел и може да доведе до объркване.

Ще помоля за въпроси, свързани с новия контролен панел, както и за хостинг услугите да ползвате новия форум - http://forum.bghost.eu .

За общи въпроси, свързани с Джумла може да пишете и на двете места.

Автоматична инсталация на Джумла! - линка е спрян

Днес спряхме линка за автоматична инсталация на Джумла! Причината за това е, че въпросния скрипт за инсталиране не всеки път успява да изтегли архива с Джумла и се получава грешка 'PCLZIP_ERR_BAD_FORMAT (-10) : Unable to find End of Central Dir Record signature'.

Скриптът не е писан от нас и ние не носим отговорност за неговата работа. Заради това и с цел да не объркваме вас - нашите клиенти, тази възможност за инсталиране на Джумла е спряна.

Хубавото е, че добрия стар, сигурен и изпитан метод на инсталиране чрез качване по FTP винаги ще работи.Cool

Пускаме малък файлов архив

В малкия файлов архив ще намерите някои полезни добавки, разработени от joomla-bg.net.

Не очаквайте редовно обновяване или пълен набор от модули и компоненти за създаване на сайт.

Нов хостинг план

Вследствие на многократни запитвания от клиенти за наличие на среден ценови вариант между личния и риселър плановете, от 21.02.2008 разработихме нов хостинг план. Той се нарича "Про Хостинг" и струва 4 лв. на месец.

Всички желаещи да се прехвърлят към него, може да го направят след доплащане на разликата. 

Страница 1 от 2