Tools

joomla-bg.net

Разработки за Джумла!

Новини

Новини, свързани с услугите предлагани от нас.

Автоматична инсталация на Джумла! - работи отново

Автоматичната инсталация на Джумла отново работи. Сървърът http://forge.joomla.org отново е на линия. Всички от вас, които вчера не успяха да използват този метод за инсталиране, могат да пробват успешно днес.

Автоматична инсталация??

Поради временна невъзможност за достъп до http://forge.joomla.org, автоматичната инсталация на Джумла не работи. Причината за това е, че инсталаторът тегли версията на Джумла от сървъра на http://forge.joomla.org.

Когато проблемът от тяхна страна бъде отстранен, автоматичната инсталация ще заработи отново. 

Може, като алтернативен вариант, с FTP да сe качва версия на Joomla в zip формат. После в инсталатора се избира опцията под "Съществуващи Джумла пакети - проверка на директорията :"  и там съответната версия, която е качена.

Лимит на FTP сесиите до четири

Поради опити за DoS атаки към FTP сървъра, броят на едновременните сесии от един IP адрес е ограничен на 4 в минута. Това количество важи и за броя на опитите за влизане в FTP акаунта от един IP адрес за минута.

След изчерпване на горното количество е необходимо да се изчака още една минута за да се осъществи връзка с  FTP сървъра.

Вдигаме дисковото пространство за безплатния хостинг

Поради очевидна недостатъчност на дисковото пространство при БЕЗПЛАТНИЯ хостинг план, от днес то е 50MB.

Стартира специализираната хостинг услуга

Щастливи сме да обявим, че от 15 януари 2007 стартира официално хостинг услугата предлагана от Смарт Колл ЕООД, съвместно с Джумла! България. Уникалното при нас е, че предлагаме специализиран хостинг за Джумла!

Настройките на Apache, MySQL и PHP са такива, че Джумла! да може да работи безпроблемно на сървъра.

Другата уникална услуга, която се предлага е така наречения "Try before buy" или 6 месеца напълно безплатен хостинг. Естествено, той има и доста ограничения, като основната идея е да Ви даде възможност да тествате услугата преди да закупите пакет. Може разбира се и да се ползва с учебни цели.

Смятаме, че предложените цени са напълно разумни и достъпни, макар, че със сигурност не са най-ниските на пазара.

За сега се предалагат само два плана, но ако смятате, че нито един от тях не отговаря на Вашите потребности, можете да се свържете с нас.

Още статии...

Страница 2 от 2