Tools

joomla-bg.net

Разработки за Джумла!

Хостинг услуги

Новини свързани с хостинг услугите предлагани от нас.

Нов сайт за хостинг

Пуснахме нов сайт за предлагане на хостинг - http://www.bghost.eu . Настоящия сайт и форумът ще продължат да функционират.

Причината за пускане на новия сайт се крие най-вече във факта, че информацията тук, както и във форума не е актуална за новия контролен панел и може да доведе до объркване.

Ще помоля за въпроси, свързани с новия контролен панел, както и за хостинг услугите да ползвате новия форум - http://forum.bghost.eu .

За общи въпроси, свързани с Джумла може да пишете и на двете места.

Автоматична инсталация на Джумла! - линка е спрян

Днес спряхме линка за автоматична инсталация на Джумла! Причината за това е, че въпросния скрипт за инсталиране не всеки път успява да изтегли архива с Джумла и се получава грешка 'PCLZIP_ERR_BAD_FORMAT (-10) : Unable to find End of Central Dir Record signature'.

Скриптът не е писан от нас и ние не носим отговорност за неговата работа. Заради това и с цел да не объркваме вас - нашите клиенти, тази възможност за инсталиране на Джумла е спряна.

Хубавото е, че добрия стар, сигурен и изпитан метод на инсталиране чрез качване по FTP винаги ще работи.Cool

Нов хостинг план

Вследствие на многократни запитвания от клиенти за наличие на среден ценови вариант между личния и риселър плановете, от 21.02.2008 разработихме нов хостинг план. Той се нарича "Про Хостинг" и струва 4 лв. на месец.

Всички желаещи да се прехвърлят към него, може да го направят след доплащане на разликата. 

Контролният панел за хостинга е преведен на български

Контролният панел за хостинга е преведен и на български. Хиляди благодарности за това получава Rimotevst Kanev - http://www.rimotevst.com/

Дано повече хора проявяват инициативност като неговатаCool

Автоматичният Backup вече е факт

От днес за всички хостинг планове и сайтове на сървъра се прави автоматичен бекъп.

Методът е всекидневен бекъп, от който се пазят последните три дни. В него не са включени log файловете, защото при често посещаваните сайтове те обикновено са по големи по обем от самия сайт. Бекъпът се прави в 5 часа сутринта, докато приключи.

Потребителите няма да имат достъп до бекъпите си, защото в противен случай бекъпите ще запълват квотата им.
При поискване ще може да се получи бекъп, не по-стар от три дни назад.

Получаването на бекъп за всички хостинг планове освен безплатния няма да струва нищо допълнително. 

Поради факта, че на сървъра преобладават сайтове с безплатен хостинг план, нашата позиция по отношение на бекъпа за безплатния хостинг е, че потребителите на такъв няма да могат да го получават безплатно.  За тях той ще струва 2 лв. на заявка.

Страница 1 от 2