Tools

joomla-bg.net

Разработки за Джумла!

Хостинг услуги

Новини свързани с хостинг услугите предлагани от нас.

ffmpeg инсталиран на хостинг сървъра!

Специално за любителите на галерии с възможност за съхраняване на видео файлове, инсталирахме ffmpeg.

Ffmpeg служи за създаване на малки картинки (thumbnails) от видеофайлове за предварителен преглед в галериите. Картинката се създава от първия кадър. Затова трябва да се има предвид, че ако първия кадър е черен екран или надписи, картинката ще отразява именно това.

Добавката е достъпна за всички хостинг планове.

Пътят за ffmpeg e /usr/bin

php.ini за всяка директория

Вече е възможно да имате php.ini за всяка директория. Това прави хостинг услугата универсална и може да се използва и за други PHP базирани системи за създаване на сайтове.

Ако искате да имате стойности, различни от тези, които са дефинирани в основния php.ini файл, можете да си създавате конфигурационен файл във всяка уеб директория.

Този файл няма глобален ефект, т.е. ако го има в основната директория, той няма да важи за нейните поддиректории.

Лимит на FTP сесиите до четири

Поради опити за DoS атаки към FTP сървъра, броят на едновременните сесии от един IP адрес е ограничен на 4 в минута. Това количество важи и за броя на опитите за влизане в FTP акаунта от един IP адрес за минута.

След изчерпване на горното количество е необходимо да се изчака още една минута за да се осъществи връзка с  FTP сървъра.

Вдигаме дисковото пространство за безплатния хостинг

Поради очевидна недостатъчност на дисковото пространство при БЕЗПЛАТНИЯ хостинг план, от днес то е 50MB.

Стартира специализираната хостинг услуга

Щастливи сме да обявим, че от 15 януари 2007 стартира официално хостинг услугата предлагана от Смарт Колл ЕООД, съвместно с Джумла! България. Уникалното при нас е, че предлагаме специализиран хостинг за Джумла!

Настройките на Apache, MySQL и PHP са такива, че Джумла! да може да работи безпроблемно на сървъра.

Другата уникална услуга, която се предлага е така наречения "Try before buy" или 6 месеца напълно безплатен хостинг. Естествено, той има и доста ограничения, като основната идея е да Ви даде възможност да тествате услугата преди да закупите пакет. Може разбира се и да се ползва с учебни цели.

Смятаме, че предложените цени са напълно разумни и достъпни, макар, че със сигурност не са най-ниските на пазара.

За сега се предалагат само два плана, но ако смятате, че нито един от тях не отговаря на Вашите потребности, можете да се свържете с нас.

Страница 6 от 10