Начало arrow Форум arrow Хостинг планове arrow Безплатен хостинг arrow Каква е тази простотия

Страници: [1]
Разпечатай
Автор Тема: Каква е тази простотия  (Прочетена 2943 пъти)
Metodiy Kandilarov
Newbie
*
Публикации: 1


Профил
« : 08 Май 2008, 16:55 »

Здравейте на всички.

 Казвам се Методий и познавам Цветан от 4 години. Не знам Цецко да има психически проблеми. В училище винаги е бил кротък и прилежен ученик. Никога не си е позволявал да обижда когото и да е било без основание. Незнам този ултра прост сайт Tsvetanmail.com защо още се хоства на вашите сървъри, но това противоречи на вашите условия на ползване..
Той е добър и винаги е бил усложлив. Единствената причина поради която прави това е или защото иска да бъде признат, или защото му е забавно. По принцип си е кротък и едва ли иска да ви навреди, та всички сте се съюзили срещу него. Лично, ако мен питате, му даъте възможност да ви помага, а не му се нахвърляйте така. Не мога да разбера как е възможно интелигентни хора като вас да давате преценка за някого, когото сигурно не го познавате.Нарушили сте доста неща като сте създали такъв сайт и на всичкото отгоре го хоствате.Тук говорим за нарушаване на човешките права и според мен  е редно въпросният сайт Tsvetanmail.com да бъде изтрит.

След като разбрах че вие го хоствате и веднага си направих акаунт тук. Освен това искам да кажа че сами се излагате , защото много лесно се разбирай кой какво хоства и как го хоства. Едни турци успяха да ви хакнат, а се фукате че сте най-добрите и най-добре си спазвате правилата.Това че сте сложили избрани смешни снимки на Цецо нищо не означава.Той е доста уважаван в град Шумен, а вие сте го направили за смях, е поне за смях. За това може да ви съдят доста хора.Съдът няма да разглежда въпроса дали Цецо е Куку, а само дали е засегнато доброто му име.Всички граждани на България имат права и те не бива да бъдат засягани по такъв начин.Предпологам че вие хоставате още такива подобни сайтове!

Между другото сайта за регистрации в детските градини не е бил хакнат.

Моля екипът на специализиран хостинг за Джумла да се стегне и да премахне тази простащина, а не да се прави на специализиран хостинг за простотии.
Активен
Апостол Райков
Administrator
Hero Member
*****
Публикации: 908



Профил WWW
« Отговор #1 : 08 Май 2008, 17:40 »

1. Не сме създали ние сайта.
2. Цецо, доколкото си спомням последно нямаше нищо против този сайт.
3. Джумла има слаби места и може да бъде хакната навсякъде. Единствено притежателя на конкретен сайт може да се погрижи за сигурността му.
Активен

Rimotevst Kanev
Full Member
***
Публикации: 132


SiteTalk Bulgaria


Профил WWW
« Отговор #2 : 08 Май 2008, 18:37 »

Г-н Методий,
моите уважения,
но:

Тук се предлага ХОСТИНГ!
Да се уточни! Никоя хостинг компания, няма право да налага някакви граници, потребителя (позвателя) на хостинг услугата какво да хоства, как и къде да го показва и какво да прави с него!
Надявам се да съм бил достатъчно ясен.

С Уважение
Rimotevst
Активен

SiteTalkНовата социална мрежа, вече и в България. - Един интересен начин да комуникираш със приятели и това да ти носи и пари!
Иво Апостолов
Newbie
*
Публикации: 27


Профил
« Отговор #3 : 08 Май 2008, 19:01 »

Дам Smiley
Луд умора няма  Grin
Активен
Tsvetan Banchev
Newbie
*
Публикации: 1


Профил
« Отговор #4 : 08 Май 2008, 20:24 »

Пфу, ама не е така.
http://www.joomla-bg.net/Obsti_usloviya
След проверка в WHOIS може да се разбере къде се хоства

3.2 Да заплашва или да насърчава извършването на насилие или разрушение;

3.3 Обижда трети лица;
tickedoff tickedoff

Аз съм против сайта. Smiley

« Последна редакция: 08 Май 2008, 20:29 от Tsvetan Banchev » Активен
Страници: [1]
Разпечатай
Отиди на: